Marksten

Marksten och det fördelaktiga alternativet mönstrad betong

Går du i tankarna att lägga marksten? Vi vill varmt rekommendera att istället titta på alternativet mönstrad betong. Det har stora fördelar i förhållande till marksten och blir minst lika fint.

Anlita Varggropens Bygg för din stenläggning

Varggropens bygg är en familjefirma med våra rötter i Dalarna och har störst fokus på Borlänge och Falun. Vi hjälper dig gärna med dina betong- och stenläggningsbehov i hela Dalarna. Både privatpersoner och företagare har en hel del att tjäna på av att anlita oss. Självklart kan vi även hjälpa till vid planering och guida dig till det bästa alternativet för dina behov.

Varför betongplattor kan vara det bättre valet

De allra flesta tror att betong är en helgrå plan yta som är väldigt tråkig att se på. Men faktum är att man med hjälp av mönstrad betong kan få resultat som är minst lika bra, om inte lite bättre, än vad man kan få med traditionell marksten eller stenplattor. När du väljer att använda dig av betong istället för marksten så sparar du en hel del av både tid och pengar.

Fördelarna tar dock inte slut där, när det gäller mönstrad betong så finns det en hel del olika mönster tillgängliga för dig att välja bland. Detta gör att det är enklare för dig att få en unik lösning som verkligen får dig att sticka ut från mängden. Om du har några frågor eller funderingar om betongplattor eller vår mönstrad betong så får du gärna ringa oss så berättar vi mer.

Marksten och det fördelaktiga alternativet mönstrad betong
Marksten - fördelaktiga alternativet mönstrad betong

Vi hjälper dig att lägga marksten

Självklart så kan vi även hjälpa till med en mer traditionell lösning så som att lägga marksten. Vår breda erfarenhet inom branschen gör att vi kan hjälpa dig att optimera din planering för att se till att öka fördelarna och minska nackdelarna. Oavsett om det rör sig om en enkel gång i en trädgård eller en stor gårdsplan så kan vi alltid hjälpa till.

Desto tidigare i planeringen du kontaktar oss desto bättre då vi gärna hjälper till att se till att allt ser rätt ut innan arbetet sätter igång. Vårt mål är att ständigt överträffa dina förväntningar så om du befinner dig i Dalarna så får du gärna kontakta oss. Vi ger dig alltid en snabb och rättvis offert oavsett om det gäller marksten, betongplattor eller stenplattor.

Få utmärkt resultat med stenplattor

För en rustik look eller för att få en gång som verkligen sprudlar med karaktär så kan det vara en bra idé att investera i stenplattor. Även om vi snarare rekommenderar mönstrade betong som ger ett snarlikt resultat. För oss är det viktigaste att du får det resultat du önskar och vi kommer gärna med tips och idéer.
Du kan se gott om bilder på vår hemsida där det finns allt från mönstrad betong och betongplattor till stenplattor och markstenslösningar. Om det skulle vara så att du är nyfiken på vad det skulle kosta att anlita oss eller har några andra frågor så får du gärna kontakta oss för ett snabbt svar.