Minireningsverk

MINIRENINGSVERK – LÖSNINGEN TILL VILLAN ELLER FRITIDSHUSET

VI HJÄLPER DIG I DALARNA MED INRIKTNING PÅ BORLÄNGE OCH FALUN

Vi förstår att du har en vision. En vision om en fristående bostad. Och du är snart där. Låt oss hjälpa dig med att förgylla din egna skogsidyllstomt.

Varmt välkommen till oss på Varggropens Bygg AB. Vi säljer, servar, gräver ner och installerar minireningsverk och avloppsanläggningar i hela Dalarna med inriktning på orterna Borlänge och Falun till ett pris som inte slukar upp din plånbok. Vi har en lång erfarenhet av grund- och markbranschen och triggas av att skapa helhetslösningar som förenklar din boendesituation.

VAD ÄR ETT MINIRENINGSVERK FÖR NÅGOT?

Minireningsverk användas för att behandla blandat avloppsvatten. I minireningsverk tas ett hushålls avloppsvatten hand om och genomgår en process där avfallet bryts ned och sedan väntar på tömning med regelbundna intervall. Vi på Varggropens Bygg använder sig av minireningsverk från Biovac. Till höger finns en video från Biovac som visar upp en av sina modeller.

avl01

VILKA ÄR BIOVAC?

Biovac är en av de ledande aktörerna inom minireningsverk- och avloppssystem i Norden. Deras lösningar är ett mycket bra miljövänligt alternativ för rening av avloppsvattenför dig som inte har kommunalt avlopp. Teknologin som används är baserad på en organisk.

ÄR DU INTRESSERAD ATT FÖRGYLLA VISIONEN?

Vi på Varggropens Bygg AB hjälper gärna dig som bor i Borlänge, Falun och hela Dalarna med installation och service av minireningsverk och avlopp.

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök.